Lämnat in pappas bil på verkstan

God dagens bloggen! Det är inte varje dag som man får agera chaufför, men när farsan har sin pärla inne på en bilverkstad så är det klart att man ställer upp. Han har lämna in den på bilverkstad för att få kärran reparerad och det kommer inte alls lägligt för honom eftersom det fanns en del ärenden som han var tvungen till att genomföra idag. Det var egentligen inte något förbokat besök utan pappa fick en ledig tid och eftersom att han inte kunde åka så långt med bilen utan att riskera något, så var det bara att ta den tiden. Jag följde med honom till en bilverkstad i Borlänge, däremot satt jag i min egna bil och körde bakom honom utifall det skulle hända något. Vi kom dock fram utan några problem och kunde lämna in bilen, sen var det bara att rulla iväg på alla ärenden. Just nu sitter vi och käkar lite lunch, men efter det så återgår vi till uppdragen. Vi ska svänga förbi en måleriaffär för att köpa lite färg så att farsan kan måla om kåken och sen ska vi också åka till mataffären så att gubben har någon middag till ikväll. Det var kanske inte så här som jag hade planerat att inleda min semester men samtidigt så känns det som en självklarhet att ställa upp för sin pappa. När inte jag hade körkort eller bil så skjutsade han runt mig som bara den, så det här är det minsta kan jag kan göra för farsgubben. Jag hade även tänkt hjälpa honom imorgon med att måla om huset och göra lite nytta på kåken så har jag gjort. Förhoppningsvis kan vi rulla vidare till den bilverkstad där farsan har bilen imorgon för att hämta hans kärra. Ha en fin dag och njut av semestern!