Jag provade zonterapi

God morgon på er! Hoppas att ni har en bra morgon och har mycket energi för att göra den här dagen till den bästa. Själv tänkte jag börja min dag med att skriva ett inlägg, ett inlägg som kommer handla om företaget Nieko. Nieko är företaget som jag vände mig till när jag behövde hjälp med zonterapi i Jönköping.

Det är nu några veckor sedan jag var i kontakt med det här företaget, under de här veckorna har jag kunnat känna efter hur jag mår efter behandlingen och kan därmed berätta om min upplevelse för er. Anledningen till att jag tog kontakt med det här företaget var för att jag mådde allmänt dåligt, det kändes som att kroppen inte riktigt fungerade som den skulle. Efter många läkarbesök med olika läkare fick jag bara samma svar av alla, att det berodde på stress eller liknande. Med tanke på att jag har levt i min kropp i 25 år nu kunde jag nästan med all säkerhet säga att det berodde på något annat. Då ingen läkare ville ta ytterligare tester eller undersökningar valde jag att ta tag i det på egen hand, jag sökte information om olika behandlingar och hittade då zonterapi. Det kändes direkt som att det var en behandling som skulle kunna fungera, så jag letade upp ett företag som arbetade med zonterapi i Jönköping och hittade Nieko. Redan när jag ringde dit för att boka en tid fick jag ett riktigt bra bemötande, vilket gjorde att jag kände mig trygg. Bemötandet såväl som behandlingen var otroligt bra, det var precis det jag behövde. Äntligen hade jag hittat något som fungerade för mig, sedan min behandling har jag mått mycket bättre. Jag är än idag inte helt säker på vad exakt som var fel men jag är glad över att det fungerade ändå. Om ni inte får den hjälpen ni behöver från sjukvården kan jag starkt rekommendera er att kolla på andra behandlingar hos privata företag, dessutom kan jag verkligen rekommendera er om Nieko ifall ni är intresserade av zonterapi i Jönköping.