Den perfekta behandlingen under sommaren

God dagens! Hjärtligt välkommen ska du vara till dagens inlägg och min blogg. Det är många som har frågat mig om hur jag får så fina och naturliga fransar, det tänkte jag svara på i dagens inlägg. Kort sagt är det lashlift i Uppsala hos företaget Care Of You.

För ett år sedan slutade jag med fransförlängning efter att ha haft det i närmare två år, det var helt enkelt för omständligt att varje månad gå och fylla på nya fransar. Sedan dess har jag bara kört på mascara, fram tills nu. För bara några veckor sedan började jag läsa om lashlift och jag blev väldigt intresserad av att testa det för att se om det skulle passa mig. Som sagt vill jag inte fastna för något som jag måste gå och göra för ofta, men jag tänkte att lashlift kan passa bra inför sommaren då man inte orkar sminka sig allt för mycket. Jag gick till företaget Care Of You för att prova lashlift i Uppsala, jag fick ett jättebra bemötande av personalen och kände mig hela tiden väldigt bekväm och trygg. Resultatet efter behandlingen blev precis som jag hade tänkt mig, om inte bättre till och med. Jag fick det naturligt fina resultatet som jag ville ha, dessutom är fransarna jättefina trots att jag inte har smink. Det här är den perfekta behandlingen för att få fina fransar inför sommaren när man ändå inte sminkar sig så mycket. Det här kommer bli en behandling som jag bara gör under sommaren eller andra perioder då jag vet att jag inte kommer vilja sminka mig så ofta. Om någon av er också skulle vilja göra lashlift i Uppsala kan jag verkligen rekommendera er att vända er till Care Of You, där kommer ni definitivt få riktigt fina fransar efter bara en behandling.